Thursday, November 25, 2010

25. November - Tegusad 2 päeva

Noniinoninoniiii, viimasel kahel päeval oleme agaralt tegelenud tööotsimisega, CV'sid laiali jaganud, inimestega rääkimas käinud, pakkunud ennast tööle ja mida kõike veel. Enamik kohtadest ütlevad et neil on vajalik staff olemas, aga vaatame mis teha annab. Järgmised ütlevad, et oskaksite vähemalt hispaania keeltki, oleks super. Põhimõtteliselt kui sa oskad siin riigis ühte kolmest põhikeelest, ei tohiks sul olla probleeme, aga kuna me ei räägi ei katalaani, hispaania, ega prantsuse keelt, siis kahjuks ei ole midagi pakkuda. Siiamaani oleme rõhunud meie Andorra tasemel perfektsele inglise keelele, sest väga vähesed räägivad ja need kes räägivad, ei oska praktiliselt ikka üldse, ja siis loomulikult ka vene keelele, sest mingid teadmised ja aimdus meil siiski on sellest keelest. Kindlasti suurem kui ükskõik mis kohalik siinkandis.
Mis siis tulemus on? Põhimõtteliselt öeldi ainult ühest kohast Mari-Annele, et lootust on, aga ta konkureerib vähe kogenuma tüdrukuga. Eks näis ja hoiame pöialt. Pead norgu pole veel lasknud, polegi mõtet, nii vähe alles tegelenud sellega ja kui praegu käega lüüa, siis oleks kõik olnud asjata.
Ühesõnaga, vara veel millestki kindlast rääkida, kindlasti hoiame teid kursis asjadega. Praegu ei ole lihtsalt piisavalt informatsiooni. Et sissekanne igav ja imal ei tunduks, panen paar pilti meie elukohast ka.






Pretty good?

Eero

No comments:

Post a Comment