Sunday, November 21, 2010

21. November - Domingo

Siiamaani on päevakava ikka väga mööda. Hommikuti ärkame 12 paiku, öösel magama 2 paiku. Lubasime täna teineteisele et edaspidi hakkama normaalsel kellaajal magama minema ja ärkama. Toitumisega on ka siiamaani mitte kõige parem, kõik tundub nii võõras ja mitte väga maitsev. Eks see ole harjumise asi, peab võtma Tudengitoitude raamatu kätte ja siis poes enamvähem komponendid kokku ostma.
Mis me siis eile tegime? Mõtlesime et lähme linna avastama, lõppkokkuvõttes sai sellest ikkagi poodides käimine:D Stiil on neil siin naljakas ja mitte väga põhjamaine. Ainukesed kohad kust meie endale riideid leidsime olid kõikvõimalikud spordipoed, mis müüsid DC'd, Volcomi, Nikitat jne. Neid poode on siin RÄIGELT, ja valik on ka ülemõistuse. Nii naljakas kui see ka pole, aga siin tohib baarides/pubides sees suitsetada, nagu meil Eestiski natuke aega tagasi veel oli. Eile saime aga paraja šoki kui kõndisime Mcdonaldsisse ja nägime et laua taga istuvad mees ja naine, sigaretid hambus ja tossutavad, ümberringi ei pannud inimesed tähelegi, aga meil oli küll veits ebamugav. Viimase asjana enne koju tulekut käisime veel toidupoes, no mis ma oskan kosta? Esialgu ikka harjumatu ja ühtegi asja ära ei tunne ja üles ei leia, ikka otsid vanu tuttavaid tooteid, aga no ei leia ju. Hindade kohta nii palju et enamvähem tundub samas hinnaklassis Eestiga olevat, vb törtsu kallim, aga mitte midagi ulmelist. Poodi sisse kõndides oli esimeseks letiks alkoholi letid, kuna me olime kuulnud et siin on alkohol päris odav, läksime otsisime tuttavaid alkohole, mille hinnaklassi teadsime Eestist. Silmad pärani ja lõug maani ausalt öeldes kui hindu nägime. Ma arvan et selle näitamiseks on kõige õigem panna pildid üles.

 4,5 liitrine viski - 20,80€

 Kõik rummisõbrad, 4,5 liitrine bacardi valge - 27,38€

 Mikko sulle meeldis Heineken? 6pakk - 2,79€

Kõikidele magusasõpradele, supersized Nutella

Täna hommikul juba päike paistab, taevas valdavalt sinine, aga aknast paistva kõige kõrgema mäetipp on ikkagi udus, ju vist nii kõrgel:D Eile öösel kusjuures nägime selle mäe siluetti, see on ikka hullult kõrge küngas peaks mainima:D Loodame et täna saame mingeid ilusaid pilte ja asju et teid õhtul siis kurssi viia siinse loodusega, seniks aga kõigile ilusat pühapäeva ja olge tublid

Eero

3 comments:

  1. Palun mulle üks see Bacardi saata!:) Tiina tervitab ka :)

    ReplyDelete
  2. Ma lähen vahetan oma kanada lennukipiletid kohe ümber ja tulen sinna hoopis. Eile just kurdeti, et Whistleris on alkohol nii kallis.

    Mikko.

    ReplyDelete
  3. Parimate soovidega perekond mikud!!(noorimad):)
    Rein küsib et kas lumeinimest olete näinud??
    Muide ,siin meie ilm eriti teist ei erine!! :)
    SUURED MUSID TEILE!!

    ReplyDelete