Sunday, December 12, 2010

12. Detsember - Domingo

Kurat ei leia seda tööd nii kergelt kui ennem sai arvatud. Igalpool öeldakse, et pole vaja, samas öeldakse et praegu veel kõrghooaeg ei ole, seega pole inimesi juurde vaja. Ühesõnaga suht keeruline, aga endiselt pole veel alla andnud, lihtsalt elukohaga hakkab veits kitsaks varsti minema. Sergiol tuleb vend enne jõule siia ja siis tal on vaja seda vaba tuba. No vaatame kuidas sellega läheb.
Tänane ilm oli lihtsalt MEGA!! Poodi võisime jälle pusadega minna, taevas ma ei näinud mitte ühtki pilve, päikese käes lausa tundsid kuidas võtab, ja kõige tipuks siis soe briis paitamas põsku. Täiesti uskumatu ilm lihtsalt. Tänava peal oli termomeeter mis näitas 20 kraadi sooja, samal ajal inimesed lasevad gondlitega mägedesse ja sõidavad lauda ja suuska. Tahaks ka räigelt juba mäele, aga kuna mäepiletid on tõesti kallid(mingi 33 euri päev + laenutus 19 + buss edas-tagasi mingi 6) ja kui see kõik veel kahega korrutada siis on ikka päris ropp. 
Kopp ees nendest lühikestest postitustest, igakord vaja välja pigistada see. Aga no mis sa teed kui ei ole millestki kirjutada? Tööpäeva ei saa kirjeldada ja mäelkäikudest kah mitte. Küll aga täna võtsime ennast kokku ja otsustasime ühe korraliku lõuna teha, maitses superhästi ja aega võttis mingi tund vist, seega see oli päeva success ilmselt. Paar pilti ka lõunast:




Vanemad olge uhked ja sõbrad olge kadedad:D

E. 

No comments:

Post a Comment